شرایط تحصیلی لاتاری

مدرک تحصیلی لاتاری گرین کارت ( Greencard Lottery)

شرط تحصیل ,که یکی از مهمترین شرایط برای ثبت نام لاتاری است بر خلاف اطلاعات عموم مردم کمی پیچیدگی دارد و آن پیچیدگی اینجا مطرح میشود که در هنگام ثبت نام گزینه دیپلم در فرم تقاضا وجود ندارد. نکته مهم اینجاست که فرم های تقاضای ویزای در هر کشوری بر اساس قوانین همان کشور تهیه میشوند و انتظار میرود که بر اساس قوانین همان کشور نیز تکمیل شوند.
-معادل سازی مدارک تحصیلی
پیش از ثبت نام لاتاری(Lottery)  ، نسبت به ترجمه مدارکتان و معادل سازی اقدام کنید، اما به صورت کلی معادل سازی اینچنین خواهد بود :
-آخرین مدرک تحصیلی
•    Primary school only (دبستان)
•    High school, no degree (دبیرستان ناتمام)
•    high school degree (دیپلم دبیرستان)
•    vocational school   (فوق دیپلم با هنرستان یا آموزشگاه فنی یا خصوصی یا هر نوع آموزشگاه تخصصی کوتاه مدت خصوصی یا دولتی که قبل یا بعد از دبیرستان و یا بدون داشتن دیپلم دبیرستان برای آموزش یک فن یا حرفه گذرانده اید و آخرین و بالاترین مدرک تحصیلی شما محسوب می‌شود)
•     Some university courses (دانشگاه ناتمام یا فقط چند واحد دانشگاهی را گذرانده‌اید)
•    University degree لیسانس دانشگاه )فارغ التحصیل شده در لیسانس دانشگاهی(
•    )  Some graduate level courses, degree فوق لیسانس ناتمام، یا فقط چند واحد فوق لیسانس گذرانده اید(
•    Master degree  (فوق لیسانس)
•     Some doctorate level courses (دکترای هر رشته ای ناتمام یا فقط چند واحد دکترا گذرانده‌اید)
•     Doctorate degree   (مدرک دکترا)
روش های ثبت نام در لاتاری:-تلفنی: 02166099833 - حضوری: (با هماهنگی قبلی)ثبت نام آنلان در لاتاری